Karen De Belder

Karen De Belder

Trainer, coach

Haar achtergronden:

Karen heeft meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen verkoop, aankoop, HR en projectmanagement. Twee jaar heeft ze in Stockholm (Zweden) gewoond en gewerkt wat een waardevolle tijd van bewustwording en zelfontwikkeling inhield.
De rode draad in haar carrière ligt vooral in het begeleiden en coachen van medewerkers in hun job. Dit met de focus op efficiënte communicatie en de bewustwording van de innerlijke kracht van elk individu. 
Ze is gecertificeerd Master Practitioner in NLP en volgt de opleiding van psycho-energetisch therapeut. Daarnaast heeft ze trainingen gevolgd in diverse ontspannings- en bewustwordingstechnieken, zoals hatha yoga, autogene training en mindfulness.
Haar coachen is gericht om privé en/of op werkvlak levensvraagstukken aan te pakken. Samen met de coachee (cliënt) gaat ze op zoek naar beperkende gedachten en overtuigingen die maken dat je steeds weer in dezelfde, ongewenste situatie terechtkomt. Ze is erin getraind om te helpen deze gedachten om te vormen naar positieve, bekrachtigende gedachten. Hierbij gaat ze begeleiden in het ontdekken van je eigen innerlijke hulpbronnen om zo je eigen weg te vinden die je graag wilt bewandelen. Kortom, samen op zoek gaan naar je authentieke “ik”.
Ook richt zij zich tot jongeren en jonge volwassenen om bij te dragen aan hun groeiproces. Dit door ze te leren in hun eigen kracht te staan en zelfstandig bewuste keuzes te maken. Ze werkt hierbij oplossingsgericht, inspirerend en toegewijd.

Geeft training in:

Mindfulness
Helder en zelfbewust communiceren met de gewenste effecten
Efficiënt leren omgaan met onze innerlijke energie

Geeft advies en coaching in:

Innerlijke balans
Beheersen van je persoonlijke energiestroom
Meer inzicht in jezelf en je emoties
Vergroten van zelfvertrouwen
Bewustwording en persoonlijke groei
Vraagstukken rond relaties (werk en privé)
Carrièreplanning
Vaststellen, verduidelijken en realiseren van persoonlijke doelstellingen